Part Forana 27/12/2021

La reforma dels sis balnearis de la platja d'Alcúdia es torna a endarrerir

L'Ajuntament va sol·licitar el permís d'obra fa vuit anys a Demarcació de Costes

2 min
Els sis balnearis d'Alcúdia no obriran fins d'aquí a quinze dies

L'Ajuntament d'Alcúdia ha sol·licitat la pròrroga de les obres dels sis balnearis del passeig marítim i previsiblement, no estaran renovats per a la pròxima temporada, tal com s'esperava. El Consistori va demanar a Demarcació de Costes el permís per a la reforma vuit anys enrere, tot i que fins fa un any no ha aconseguit la renovació de la concessió dels locals, tràmit necessari per dur a terme les obres. En concret, el projecte és tombar els actuals balnearis, antics i en mal estat, per fer-ne de nous, segons ha explicat el primer tinent de batle, Domingo Bonnín, a l'ARA Balears.

De fet, el GOB va presentar al·legacions pel que fa a la tramitació del permís i l'execució de la reforma al sector I del passeig de la platja d'Alcúdia. Les obres havien de començar el pròxim 25 de març i ara el procés s'ha endarrerit. Per això, el Consistori ha demanat que les tasques s'ajornin set mesos, amb l'esperança d'estrenar els nous balnearis la temporada turística del 2023.

Així ho han establert al ple extraordinari d'aquest dilluns, en què també s'ha demanat la pròrroga de les obres per renovar la paret del sector II del passeig, feta de marès i actualment en molt mal estat, segons Bonnín. De fet, l'edil ha explicat que l'Ajuntament s'ha vist obligat a pagar indemnitzacions a persones ferides per caigudes provocades per les condicions del sòl i l'enllumenat.

L'oposició també ha presentat al·legacions pel que fa a les obres dels sectors I i II. Durant la sessió plenària, el regidor de l'oposició pel grup Podem, José Manuel Aranda, ha exigit que la reforma ha d'estar integrada amb l'entorn: "No volem més ciment a la zona", ha dit. A més, l'oposició ha retret a la batlessa, Bàrbara Rebassa, la manca de personal a l'Ajuntament d'Alcúdia, en relació amb el retard de les obres.

stats