Part Forana 03/04/2017

Alcúdia avança en el turisme integrador

130 participants han assistit a les jornades formatives 'Alcúdia per a tots'

Ara Balears
1 min
Imatge d'una de les jornades formatives  sobre com atendre les persones amb discapacitat.

AlcúdiaLes jornades formatives, dins el marc del projecte turístic 'Alcúdia per a tots', han conclòs amb 130 participants. Entre els assistents hi ha 70 empreses locals, del sector hoteler i establiments d’oferta complementària, i treballadors de l’administració pública. Aquestes jornades han estat destinades a donar a conèixer les pautes d’atenció, tracte, comunicació i necessitats de les persones amb discapacitat. L’encarregada de dur-les a terme ha estat la gerent de la fundació Handisport Mallorca, Clara Gill, que ha destacat l’interès dels participants en aquest tipus de formació que els obre les portes a un nou segment turístic.

El projecte turístic 'Alcúdia per a tots' ha estat una iniciativa de l’Ajuntament d’Alcúdia i rep el suport de l’Agència de Turisme de les Illes Balears a través d’un conveni de patrocini que subvenciona amb 18.000 euros l’esmentat projecte turístic.

Les jornades han tingut una durada de quatre dies. La primera va ser informativa sobre el projecte turístic 'Alcúdia per a tots'. La resta, dirigides al sector hoteler, oferta complementària i administració pública, respectivament, han servit per posar en pràctica coneixements i pautes d’atenció per a persones en discapacitats

Aquest projecte es continuarà desenvolupant al llarg del 2017, amb diverses accions, com per exemple l’organització d’un 'FunTrip' i la creació d’un distintiu 'Alcúdia per a tots' per a les empreses com a garantia d'un servei integrador.

stats