Part Forana 11/08/2020

Alaró suspèn les festes de Sant Roc per nous casos de covid

El Consistori ha decidit cancel·lar tots els actes per precaució després d'enllaçar diverses setmanes sense contagis

1 min
Ajuntament d'Alaró./ ISMAEL VELÁZQUEZ

L'Ajuntament d'Alaró ha decidit suspendre tots els actes del programa de festes de Sant Roc a causa de tres casos nous de covid-19 al municipi. Després de diverses setmanes sense contagis, el Consistori ha optat per la precaució, encara que intentarà oferir algun acte cultural de manera puntual i tenint en compte l'evolució de la pandèmia.

En un comunicat, el batle del municipi, Llorenç Perelló, ha volgut aclarir que "sempre hem defensat la salut dels nostres ciutadans per damunt de tot i per això, tot i haver preparat les festes amb molta il·lusió i responsabilitat, ens dol comunicar que l’edició de Sant Roc d’enguany queda suspesa".

Segons la Conselleria de Salut, a Alaró hi ha actualment tres casos actius de coronavirus. Fonts extraoficials, però, apunten que podrien ser mitja dotzena. Llorenç Perelló ha afirmat que "encara que els actes programats havien de tenir un aforament molt més reduït del que es permet, hem preferit suspendre-ho tot per tranquil·litat dels veïns i per evitar concentracions".

stats