Part Forana 03/08/2021

L'Ajuntament de Son Servera destinarà 353.000 euros del superàvit a ajudes socials directes

ARA Balears
1 min
Plenari extraordinari.

PalmaEl ple de l'Ajuntament de Son Servera ha acordat destinar 353.000 euros del superàvit municipal d'anys anteriors a ajudes directes a la ciutadania i a projectes de millora i prioritàries per al municipi. Segons han informat en un comunicat, és una decisió que respon a una proposta de l'equip de govern després d'arribar a un acord per part dels dos partits que el formen.

Amb aquesta incorporació de crèdit, el Consistori pretén, per una banda, poder ajudar totes les persones del municipi més afectades per aquesta crisi i que passin per una situació més complicada a través d'ajudes directes, i, per una altra, poder fer un seguit de projectes de millora, conservació, reparació i modernització del municipi i de l'Administració pública.

Per tal de poder dur a terme totes aquestes actuacions previstes, han optat per fer una modificació extraordinària de crèdit amb la qual s'incorporarà part del superàvit municipal, cosa que ha estat possible, després d'anys de demandes, per la suspensió de les regles fiscals del 2021. En concret, dels 353.000 euros, 329.000 es destinaran a ajudes directes.

stats