Part Forana 14/03/2019

L'Ajuntament de Sencelles compra el poliesportiu de Biniali al Bisbat

Les instal·lacions i els terrenys dels voltants han costat 80.000 euros

Ara Balears
1 min
El secretari del Bisbat, Antoni Burguera (esquera) i el batle de Sencelles, Joan Carles Verd (dreta), durant la firma de l'acord.

SencellesL'Ajuntament de Sencelles i el Bisbat de Mallorca han signat l'acord de compravenda del solar La Sort de don Macià, de dues quarterades d'extensió, on es troba el poliesportiu de Biniali.

Amb aquesta operació, les instal·lacions passaran a ser de titularitat pública. L'Administració local ha abonat 80.000 euros per aquests terrenys i les instal·lacions.

El pagament es fa amb fons procedents de la subvenció per obres d'inversió de competència municipal 2018-2019 del Consell de Mallorca. Un vegada signades les escriptures, el batle, Joan Carles Verd, ha mostrat la seva satisfacció per poder incorporar al patrimoni local aquest centre esportiu.

Amb el títol de propietat, l'Ajuntament podrà fer una planificació i adequació de les instal·lacions que fins ara eren del Bisbat, per tal de poder modernitzar el poliesportiu i que els 300 habitants del poble de Biniali disposin d'un espai en condicions per a la pràctica esportiva i d'un lloc comú que pugui acollir també actes socials.

stats