Part Forana 12/06/2020

L'Ajuntament de Marratxí subvenciona amb 20.000 euros l'ONG Casal Solidari

L'organització ha atès 300 famílies del municipi durant el confinament

Ara Balears
1 min
Signatura de la concessió de la subvenció.

MarratxíEl Casal Solidari Gent del Món, amb seu a Pòrtol, rebrà una subvenció directa de 20.000 euros de l’Ajuntament de Marratxí, tal com ha quedat acordat en el conveni firmat pel batle de Marratxí, Miquel Cabot, i la presidenta de l’ONG, Isabel Mestre. Aquests doblers es destinaran a la compra, per part de l’ONG, d’aliments bàsics destinats a repartir-se entre les persones residents al municipi.

L’Ajuntament de Marratxí vol donar així suport econòmic a l’activitat social que l’ONG Casal Solidari-Gent del Món duu a terme amb motiu del seu objecte social i a causa de l’augment d’atenció que aquesta entitat ha hagut d’assumir derivada de la crisi sanitària i social del covid-19.

Cal recordar que durant el confinament aquesta ONG, amb l'ajuda de la brigada municipal i voluntaris de Protecció Civil, va repartir a 300 famílies del municipi amb greus problemes econòmics un total de 2.800 kg d'aliments i 1.800 litres de llet. Afortunadament, avui dia, prop de 20 famílies ja han deixat de necessitar aquest servei.

Aquesta ajuda, a més, és compatible amb totes les subvencions, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o ens públic o privat de l'Estat, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. De fet, Casal Solidari-Gent del Món acaba de rebre una ajuda de 4.000 euros de l'Obra Social la Caixa, també destinada a atendre la gent necessitada.

stats