Part Forana 04/08/2020

L'Ajuntament de Manacor promociona el municipi per fomentar l'arribada de turistes al 2021

La nova proposta per atreure visitants nacionals i internacionals passa per la diversificació de l'oferta i el respecte cap a la posidònia

Tomeu Riera
2 min

ManacorLa Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Manacor ha presentat aquest dimarts una nova campanya per atreure turistes amb vista a la temporada turística del 2021. Aquesta es presenta a través d'un vídeo que mostra algunes de les platges del municipi alhora que recorda la importància de mantenir la distància de seguretat i no deixar escombraries a la costa. Aquesta proposta queda emmarcada en una de més gran que pretén crear la marca East Mallorca, que fomentarà una actitud respectuosa amb la posidònia i una oferta turística més diversa.

Aquesta campanya ha estat presentada per la regidora d'Economia, Hisenda i Promoció, Maria Antònia Truyols, la tècnic de Turisme de l'ajuntament, Magdalena Torres, i el president de l'Associació Hotelera de Cales de Mallorca, Joan Pol. Segons Maria Antònia Truyols, el vídeo que s'ha presentat es repartirà per xarxes locals, nacionals i internacionals per tal d'arribar al major nombre de persones possible. A més, es farà una gran difusió de cartells informatius sobre la posidònia per tal de tombar la falsa creença que és brutor.

Joan Pol ha assegurat que "està molt content amb la feina que es fa des de l'ajuntament" i que "s'ha de pensar en la temporada vinent perquè aquesta està pràcticament acabada". A Cales de Mallorca tan sols hi ha 4 hotels oberts d'11, i amb un percentatge d'ocupació molt baix.

La campanya de promoció pretén que en un futur pròxim es creï la marca East Mallorca, per donar força al turisme del terme municipal de Manacor, capital de la comarca de Llevant. Aquesta proposta aportaria una diversitat dins l'oferta turística actual, amb una ruta cicloturista de 200 km o diferents tornejos de fútbol de categories inferiors amb multitud d'equips.

stats