Part Forana 01/11/2020

L'Ajuntament manacorí llança una campanya per donar suport a la restauració: "Menja't Manacor"

L'actor Toni Gomila ha participat en el vídeo promocional

Ara Balears
1 min

PalmaL'Ajuntament manacorí ha posat en marxa la campanya "Menja't Manacor", per donar suport a la restauració local durant el tancament perimetral del nucli urbà per l'augment de la incidència de covid-19. Inclou un vídeo protagonitzat per l'actor Toni Gomila i que anima a fer comandes a domicili.

Atès que durant el tancament perimetral del nucli urbà decretat pel Govern els locals no poden acollir clientela a l'interior, el Consistori ha habilitat una web que recull les dades de contacte de bars i restaurants, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Arran d'una reunió amb els representants de l'Associació de Restauradors de Manacor, l'equip de govern els va oferir la possibilitat d'habilitar aquesta pàgina web per recollir els contactes (telèfon, web o xarxes socials) de tots aquells bars i restaurants que vulguin adherir-se a la iniciativa i, d'aquesta manera, facilitar als veïns del nucli urbà poder fer comandes de menjar a domicili.

Des d'aquest diumenge la pàgina web ja està operativa i s'hi pot accedir mitjançant el codi QR que figura en els cartells de la campanya "Menja't Manacor". De moment s'hi han sumat una vintena d'establiments.

Toni Gomila ha participat en el vídeo promocional de la campanya, amb l'objectiu "de sumar esforços en moments tan complicats, tant en l'àmbit sanitari com econòmic". La campanya ha tingut un cost zero per a l'erari municipal, ja que l'actor hi ha col·laborat de manera totalment desinteressada i el vídeo ha estat realitzat pel delegat de Comunicacions, Carles Grimalt.

stats