Part Forana 23/10/2018

L'Ajuntament i el Govern presenten el Pla de millora comercial per a Alcúdia

S'ha programat un curs de formació gratuïta sobre la imatge dels establiments

Ara Balears
1 min
La reunió del pla de forment del comerç local  ha tingut lloc a l'Ajuntament.

AlcúdiaUna vintena d'establiments del municipi d'Alcúdia han assistit a la presentació del Pla de millora comercial, organitzada des de l'àrea de Comerç i Desenvolupament local, en la qual han participat el batle, Antoni Mir; la regidora d'àrea, Cati Moll; la gerent de l'IDI, Nuria Hinojosa, i Bàrbara Beltrán i Marga Vidanya, tècniques de l'Institut de Desenvolupament Local (IDI) de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, ja que el Pla de millora està tutelat per aquest organisme públic.

El Pla de millora inclou diverses actuacions com el foment de l’associacionisme, la formació dels comerciants, l'edició d’una guia de comerços digital, el projecte de millora del mobiliari urbà i de les zones comercials i també la millora del transport col·lectiu.

Cati Moll ha recordat el ventall de programes locals inclosos en el Pla de millora comercial i que ja es duen a terme, com són les campanyes 'Pa d'aquí' i 'Comerç-Escola'. També s'ha informat de les propostes que es desenvoluparan enguany, com ara el curs de formació gratuïta per millorar la imatge dels comerços del municipi. Aquest curs, titulat 'Gestió interna per a petits comerços' es desenvoluparà en quatre sessions durant el mes de novembre.

Nova associació de comerciants

D'altra banda, la regidora ha informat de la creació d’una nova associació de comerciants i de la possibilitat que s'ofereix als comerços d'adherir-se a la campanya gratuïta 'Viu mallorquinament', organitzada per Pimeco amb la col·laboració de l’Ajuntament, que es durà a terme el proper mes de novembre.

stats