Part Forana 12/04/2018

L'Ajuntament de Manacor i el Govern cerquen terreny per ampliar l'aparcament de l'hospital

La saturació s'ha agreujat amb les obres de reforma

M. Barceló
1 min
Reunió entre polítics i tècnics de l'Ajuntament i la Conselleria.

ManacorL’Ajuntament de Manacor i la Conselleria de Salut cerquen un solució per a la manca d’aparcament de l’hospital, que s’ha agreujat amb les obres d’ampliació del centre hospitalari comarcal. Salut executa les obres de la primera fase del pla director, que suposen l'ampliació del Servei d'Urgències.

El director del Servei de Salut, Juli Fuster, acompanyat pel secretari general, Manuel Palomino, i la gerent de l'hospital, Catalina Vadell, s’han reunit amb la batlessa, Catalina Riera, i la delegada d'Urbanisme, Isabel Febrer, per arribar a un acord per poder habilitar un espai al voltant de l'hospital i utilitzar-lo temporalment com a zona d'estacionament.

Amb aquesta finalitat es varen presentar diverses propostes, que seran estudiades pels serveis jurídics respectius, i més endavant es convocarà una altra reunió per intentar solucionar el problema. Ara l'hospital disposa d'un total de 400 places d'aparcament, que es duplicaran quan s'hagin construït els nous edificis del complex, que preveuen una planta soterrada per a vehicles d’usuaris i personal.

stats