Part Forana 28/05/2020

L’Ajuntament de Felanitx neteja "per salubritat" un solar de la Seguretat Social devora l'ambulatori de Portocolom

La brigada ha retirat la brutor de dins la parcel·la i ara desbrossa part de la vegetació

Ara Balears
1 min
Un operari retalla el brancam d'un arbre, vora l'ambulatori de Portocolom.

FelanitxLa brigada municipal de Felanitx està duent a terme tasques de neteja i desbrossament de vegetació a un solar propietat de la Seguretat Social ubicat devora la Casa del Mar, l'ambulatori de Portocolom.

La regidora de Sanitat, Gracia González, ha manifestat que els veïns han mostrat malestar per l’abandonament i la brutor que hi ha al voltant de la Unitat Bàsica de Salut de Portocolom i van traslladar les queixes a l'Ajuntament.

"Davant la manca de resposta de la propietat, que és la Tresoreria General de la Seguretat Social, ens hem vist obligats, per salubritat, a netejar el solar des de l'Ajuntament", explica González.

Les tasques es varen iniciar a final de la setmana passada i aquesta encara hi continuen fent feina. L’estat d’abandó d’alguns dels solars contigus a la Casa del Mar, on hi ha ubicat l'ambulatori, preocupa l'actual equip de govern. Davant la falta de resposta de l'Administració central a l'hora de mantenir en estat òptim una propietat seva, s'ha decidit actuar per una qüestió sanitària.

stats