Part Forana 24/05/2022

Medi Ambient aïlla la Victòria amb una franja de terra per evitar incendis

L'Ajuntament d'Alcúdia hi ha col·locat baranes d'ullastre per millorar la seguretat

ARA Balears
1 min
La barana d'ullastre que ha instal·lat l'Ajuntament d'Alcúdia

PalmaLa Conselleria de Medi Ambient ha aïllat les instal·lacions del campament de la Victòria amb l'objectiu d'evitar la propagació de flames en un incendi forestal. Per fer-ho, s'ha netejat la garriga i ha quedat una franja de terra, d'una vintena de metres d'amplada, que separa el bosc de les instal·lacions de la zona del campament, segons ha informat l'Ajuntament d'Alcúdia.

Per altra banda, el Consistori ha invertit 5.700 euros en unes baranes d'ullastre que ha col·locat a les zones desnivellades. Aquesta tanca, de 700 metres, s'ha instal·lat per millorar la seguretat de tots els usuaris.

Els campaments d'estiu de la Victòria es duen a terme entre el 26 de juny i el 30 de juliol. El primer està previst del 26 de juny fins al 2 de juliol, i a partir d'aquest moment se'n farà un cada setmana fins al 30 de juliol, quan acabaran aquestes activitats.

Per altra banda, l'alberg continua tancat per obres. Aquest edifici s'inaugurà l'any 1964. Al llarg dels anys s'han fet petites reformes que en feien possible el funcionament, però el juliol del 2019 es va haver de tancar per motius de seguretat i per la impossibilitat d'adaptar-se a la normativa.

stats