Part Forana 29/07/2021

Acaben les obres al teatre Principal d'Inca

Es preveu que es pugui reinaugurar al llarg del darrer trimestre de l'any

ARA Balears
1 min
La sala del Teatre Principal d'Inca

IncaLes obres de reforma i rehabilitació del teatre Principal d'Inca han acabat. Ara s'han fet els tràmits per a la contractació i activació dels subministraments, així com l'adquisició dels serveis necessaris per al correcte funcionament del teatre. Es preveu, per tant, que el Principal d'Inca es pugui reinaugurar al llarg del darrer trimestre de l'any, segons informa l'Ajuntament d'Inca en una nota.

El projecte de reforma i rehabilitació d'aquest edifici ha suposat una inversió d'aproximadament sis milions d'euros, el 50% dels quals prové dels Fons Europeu de Desenvolupament Local (Feder). Bàsicament, les obres han consistit en la reforma de l'edifici centenari i l'edificació d'un espai adjacent d'uns 1.000 metres quadrats. A més a més, s'hi ha construït una nova sala polivalent amb capacitat per a més de 150 espectadors, mentre que la sala gran tindrà una capacitat de 600 butaques.

"Gràcies a aquesta important actuació, Inca disposarà d'un recinte útil per poder desenvolupar una programació estable al llarg de l'any, amb espectacles i esdeveniments de petit i gran format", destaca el batle d'Inca, Virgilio Moreno. Així mateix, està convençut que els ciutadans "podran gaudir d'aquest espai tan emblemàtic ben aviat", diu.

stats