Vint empreses participaran en 'Algaida events time 2020' el 7 i 8 de març

L'acte està organitzat per l'Associació de Comerç i Empresa d'Algaida, Pina i Randa

Fins a 20 empreses i comerços d'Algaida i dels municipis dels voltants participaran en la primera edició del que s'ha anomenat 'Algaida events time 2020', un espai de noces, comunions, batejos, festes i esdeveniments que se celebrarà amb format mostra a la Casa Mallorquina d'Algaida el cap de setmana del 7 i 8 de març de 10 a 20 h.

La presidenta de l'Associació de Comerç i Empresa d'Algaida, Pina i Randa, que organitza l'acte amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Algaida, Teresa Garcias, explica que "l'objectiu és crear un punt de trobada inspiradora on es pugui aprendre, conèixer, comprar i fer contactes, per a l'organització de qualsevol mena d'esdeveniment. Tot en un mateix lloc estalviant temps".

Al recinte d''Algaida Events Time 2020 i amb el lema 'Viu el teu somni', les empreses i comerços participants oferiran serveis de decoració, moda, floristeria, invitacions, perruqueria i maquillatge, pastisseria, animació, cotxes clàssics, viatges, etc. A banda de la zona expositiva, es duran a terme activitats paral·leles durant els dos dies, com ara desfilades de moda, tallers, actuacions, música en viu, mostres, tasts i un sorteig de productes, entre d'altres.

Garcias apunta que "fa un any que vàrem tenir la idea d'organitzar aquesta activitat i li hem donat forma fins a tenir-ho tot a punt per a la seva celebració. Esperam que la gent hi respongui i aprofiti aquesta nova mostra perquè pensam que serà atractiva per a molts de perfils de públic i potencials clients".

Suport de l'Ajuntament

Per part seva, la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic d'Algaida, Margalida Fullana, apunta que "l'Ajuntament col·labora en l'organització d'aquesta activitat perquè pensam que és una bona manera de donar suport a la petita i mitjana empresa, que consideram que és clau per a la dinamització socioeconòmica del municipi". "Per sort tenim una associació de comerciants i empresaris amb molta empenta i que sempre aporta idees noves per tal de fomentar el comerç de proximitat", afegeix.