Treballadors del tren de Sóller protesten per la "imposició" de canvis a les seves condicions laborals

Estan preocupats per la destrucció de llocs de feina a mitjan termini

Un grup de treballadors del tren de Sóller s'ha manifestat aquest dissabte dematí davant l'entrada de l'estació de Palma per protestar contra "la imposició" per part de l'empresa de modificacions en les funcions dels empleats i canvis d'horaris.

Diverses desenes de treballadors, convocats per UGT, CCOO i STEI-i, han advertit en la concentració del risc de destrucció de llocs de feina a mitjan termini, segons ha informat en un comunicat el primer dels esmentats sindicats.

Els concentrats han avisat, a més, que la unificació de tasques realitzada unilateralment per la direcció podria posar en perill la seguretat de treballadors i passatgers, i han reclamat als responsables del Ferrocarril de Sóller que modifiquin la seva actitud per reobrir les negociacions del nou conveni col·lectiu de l'empresa, interrompudes pels canvis en les condicions laborals dels treballadors.

"Si no percebem que la direcció posi de part seva per resoldre aquest conflicte laboral, continuarem mobilitzant-nos durant la temporada turística i plantejarem reunions amb les agències de viatge, touroperadors i administracions", han assenyalat els representants sindicals d'UGT.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 20/05/2018

Consultar aquesta edició en PDF