CAMPANET
Part Forana 06/08/2013

Tensió en el primer ple ordinari del PSM en minoria

El PSM, amb quatre regidors, governa a Campanet en minoria. La setmana passada, el PSOE i el PP uniren els seus vots per evitar que el nou equip de govern pugui cobrar un sou

Margalida Bonnín
1 min
L'exbatle de Campanet, el socialista Joan Amengual, ahir durant el ple.

CampanetDurant el primer ple ordinari duit a terme des que el PSM ha recuperat la batlia a Campanet, s'evidencià ahir la tensió i la manca de diàleg que existeix entre els tres grups que tenen representació en el consistori. Tot i que el ple tan sols duia l'aprovació de tres pressupostos per arreglar deficiències de la piscina municipal que sumaven menys de 3.000 euros, hi va haver temps per als enfrontaments amb el nou equip de govern. Normalment, aquestes inversions de quantitats petites no es duen a ple però, segons explicaren els regidors del PSM, s'ha actuat així com a mesura per tenir la màxima transparència i evitar futurs retrets per part de l'oposició.

La distància entre l'exbatle, Joan Amengual (PSOE), i el nou equip de govern es confirmà quan declararen que l'oferiment de diàleg que el PSM féu als seus antics socis de govern del PSOE-IV en la investidura encara no ha rebut resposta.

El PSM, amb quatre regidors, governa a Campanet en minoria. La setmana passada, el PSOE i el PP uniren els seus vots per evitar que el nou equip de govern pugui cobrar un sou. En la sessió d'ahir no hi varen ser presents dos dels regidors socialistes ni el portaveu dels populars, Miquel Pons.

stats