Tanquen els punts de recollida de donacions de Sant Llorenç i Manacor

L'onada de solidaritat fa innecessària la col·lecta de més material

Els dos punts en què es rebien donacions per als afectats per les inundacions tancaran demà, dimarts dia 16 d’octubre, a les 13 h. Es tracta de l’Espai 36, situat a Sant Llorenç, i el local social de la parròquia de Crist Rei, a Manacor.

Durant els darrers dies milers de persones s’han mobilitzat en solidaritat amb els afectats per la torrentada i les inundacions que han afectat el municipi de Sant Llorenç i altres indrets de la comarca del Llevant. Gràcies a aquesta gran onada de solidaritat ja no es necessita més material d’ajuda i, per això, demà, dimarts dia 16 d’octubre, els dos centres de recepció de donacions tancaran les portes.

Tant des de l’Ajuntament de Sant Llorenç com des de l’Ajuntament de Manacor agraeixen la gran solidaritat que ha demostrat la ciutadania de Mallorca envers les víctimes i les persones damnificades per la torrentada i les inundacions.

Milers de voluntaris s’han sumat a la gran tasca de fer tornar a la normalitat els indrets afectats per la torrentada i centenars de persones han contribuït i contribueixen a gestionar de manera efectiva les donacions perquè puguin arribar a bon port.

A partir d’ara i per fer possible una gestió efectiva de les donacions de material, tothom que tingui alguna cosa per donar als afectats ho pot fer enviant un correu electrònic a ajudes@infotorrentada.cat. En el correu hi han de figurar un nom, un número de telèfon i una petita descripció dels objectes que es volen donar.

La gran quantitat de roba, material per a la llar i altres objectes fa que l’Ajuntament de Sant Llorenç no vulgui acumular donacions que tanmateix no es podran fer servir. Per això, a partir d’ara es farà un llistat amb els objectes que la gent s’ofereix a donar i si hi ha alguna persona afectada per les inundacions que els necessiti els podrà aprofitar sense que s’hagin de fer trasllats innecessaris.

Donatius econòmics

Així mateix, des de l’Ajuntament de Sant Llorenç recorden que s’han habilitat dos números de compte oficials per a totes aquelles persones que volen fer donatius econòmics. Es tracta del compte de Caixabanc ES 86 2100 0161 8802 0018 8265 i del compte de Bankia ES 41 2038 6579 8360 0067 5091. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF