Publicitat
Publicitat

El TSJIB valorarà el recurs de Matas pel suborn a un hoteler a favor de la seva dona

L'alt tribunal assenyala una vista per al proper 30 d'abril sobre les al·legacions de l'expresident respecte de la sentència condemnatòria del tribunal del jurat

El TSJIB valorarà el proper 30 d'abril si s'ha de confirmar o no la sentència contra l'expresident del Govern Jaume Matas per subornar un hoteler en benefici de la seva dona, Maite Areal. La Sala Civil i Penal de l'alt tribunal ha cridat l'expresident perquè comparegui a una vista sobre la resolució del seu recurs contra la sentència condemnatòria que li imposà el Tribunal del Jurat de l'Audiència Provincial de Palma el mes de desembre passat.

La sentència el condemnava per un delicte de suborn a una pena multa de 9.000 euros. El jutge va considerar demostrat que Matas havia parlat amb l'empresari hoteler Miquel Ramis per aconseguir una feina a la seva dona, que en total s'hauria endut més de 40.000 euros sense fer res.

Segons el torn de distribució establert per la Sala Civil i Penal del TSJIB, s'ha designat magistrat ponent Antoni Monserrat, que formarà sala amb Antoni F. Capó i Felisa Vidal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF