Suma adverteix que la recollida de residus de Santanyí està col·lapsada

Lamenta que l'Ajuntament vulgui esperar a final d'any per valorar la qualitat del servei

La coalició Suma, a l'oposició, ha denunciat el mal funcionament del servei de neteja al municipi de Santanyí i ha recordat que el nombre de denúncies i queixes veïnals va en augment. I és que a la foto de la massificació turística l'acompanya la imatge de molts contenidors desbordats, també a Santanyí.

Suma recorda que l'11 de juliol l'equip de govern (PP) va aprovar una pujada de 83.000 euros a la concessionària de la recollida i el transport de residus urbans per tal de millorar el servei. "Aquest increment no s'ha notat i cada dia hi ha més gent descontenta", remarca, alhora que critica el fet que el PP vulgui esperar a final d'any per fer una valoració de la tasca de la concessionària.

També es denuncia que "quan els ciutadans telefonen a l'Ajuntament per demanar explicacions, no només no es donen, sinó que que se'ls demana que es posin en contacte amb l'empresa concessionària".

"Si l'administració no vigila que la neteja i el manteniment dels punts de recollida siguin adequats, després no pot demanar als ciutadans que compleixin amb els seus deures", es recorda des de Suma.