Son Servera ajorna fins al mes de novembre els projectes finançats per la borsa de places turístiques

Afecten el passeig marítim de Cala Bona i l'oficina d'informació de Cala Millor

L'Ajuntament de Son Servera ha suspès temporalment les obres de millora i reforma que s'havien començat al passeig marítim de Cala Bona i a l'Oficina Turística de Cala Millor, amb una aturada tècnica, per tal que no afectin negativament la temporada turística de la zona, a punt de començar.

Els dos projectes es reiniciaran a partir de dia 1 de novembre, una vegada finalitzada la temporada turística. La reforma del passeig marítim té un termini d’execució de cinc mesos i l’oficina turística, de tres més. Per tant, amb tota probabilitat estaran acabades el mes de març del 2020.

Aquestes obres, finançades pel Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics, foren licitades el passat gener, per tal de complir els terminis previstos que no permetien una contractació més enllà d'aquest mes. Una vegada assignades, les empreses adjudicatàries ja han fet els primers estudis sobre el terreny i han començat a delimitar la zona d'actuació.

L'Ajuntament ha decidit paralitzar temporalment l'execució perquè els terminis de finalització afectarien l'inici de la temporada turística. D'aquesta manera, s'intenta no perjudicar el sector turístic i alhora no es perd l'ajuda del Govern, atès que ja s'han iniciat les obres en el termini establert per obtenir la subvenció.

Cal recordar que les obres del passeig marítim tenen un pressupost de 635.000 euros, mentre que l'oficina de turisme es reformarà amb un pressupost de 173.000 euros.