Son Servera instal·la un nou servei de cendrers a les seves platges

S'han col·locat als accessos als arenals de Cala Millor, Costa dels Pins i Cala Bona

El departament de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera ha posat a la disposició dels usuaris de les seves platges un nou servei de cendrers i recollida de burilles. Aquest nou suport consta d'uns forats on les persones que utilitzen cendrers reutilitzables podran deixar-los una vegada usats. Des d'allà es procedirà a la seva neteja i reutilització. Aquests suports han estat instal·lats en les tres platges del municipi; Cala Millor, Cala Bona i Costa dels Pins. En les tres poden trobar-se als accessos a les platges.

"Les burilles són un dels residus més problemàtics que hi ha a les platges, són difícils de controlar, d'arreplegar i la seva biodegradació és molt lenta; qualsevol ajuda per reduir-les és positiva"; afirma Margalida Vives, regidora de Turisme.

Es tracta d'una mesura més que se suma a les ja implantades durant aquesta temporada i que complementa l'oferta de cendrers reutilitzables que estan, des de principi d'estiu, a la disposició de tothom en les casetes de socorrisme i a les oficines d'informació turístiques.

Cal recordar que enguany i fins al final de la nova concessió de platges, s'aniran realitzant actuacions progressives amb la finalitat de continuar garantint unes platges ecològiques, sostenibles, igualitàries, accessibles i netes.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF