Son Servera dona a conèixer la festa de Sant Antoni amb un dossier educatiu

El material, adreçat als cicles d'Educació Infantil i Primària, pretén divulgar de manera lúdic les festes locals més representatives

Les regidories d'Educació i de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Son Servera han editat el dossier educatiu que porta per títol 'La festa de Sant Antoni a Son Servera', per tal de donar a conèixer als més petits la festa i el protocol santantonier.

El dossier consta de sis quaderns d'activitats que tracten els temes de la festa: el ball de dimonis, els personatges de Sant Antoni, la llegenda de Sant Antoni i Sant Pau a Son Servera, les imatges de la festa i el glosat. Cadascun d'aquests quaderns està destinat a una edat o curs escolar.

El contingut ha estat dissenyat pels Serveis Educatius Municipals, i durant aquestes festes d'enguany ja es podrà distribuir entre els grups que ho hagin sol·licitat. Amb aquesta publicació, l'Ajuntament vol donar a conèixer les tradicions de Sant Antoni a Son Servera entre tots els infants dels centres educatius i "fomentar la participació dels centres escolars i dels nins en els actes de la festa", explica Maria Arena, regidora de Cultura, Joventut i Normalització Lingüística.

El dossier de Sant Antoni es complementarà amb pròximes publicacions sobre altres festes i llocs d'interès local com la festa de Sant Ignasi o l'església Nova.