La Setmana de la Infància i la Joventut de sa Pobla ofereix 20 activitats

La nova edició tractarà molts aspectes relacionats amb el món de l'educació

L'Ajuntament de sa Pobla ha presentat les activitats que integraran la VII Setmana de la Infància i la Joventut. El programa d'enguany preveu 20 actes, que es duran a terme entre els dies 8 i 17 d’abril. A més de les activitats als centres educatius, s’oferirà un programa ampli que recull conferències, tallers, concerts i contacontes sobre diversos temes que afecten els joves i que pretenen incidir en aspectes relacionats especialment amb l’educació.

El regidor d’Educació, Rafel Socies, ha remarcat que "és una setmana que en el cas de sa Pobla té probablement més sentit que en qualsevol altre municipi de Mallorca, atès que tenim una població infantil i juvenil molt elevada, i és necessari que li dediquem una atenció acurada".

Entre les activitats, destaca una xerrada per intentar entendre com han d’actuar els pares davant el fenomen dels jocs en línia i especialment en el cas de Fortnite. També s’abordarà una qüestió essencial en relació amb la salut, els hàbits alimentaris saludables.

D'altra banda, i ja més orientades als docents, s’han programat dues xerrades de gran interès. Són la de Francesc Imbernon, sobre les capacitats en el cos docent, i la de María Acaso, que proposarà cinc coses que cal canviar per millorar l’educació.

Festival de curtmetratges

També s’han de destacar activitats ja clàssiques en aquestes dates com el VII Festival de Curtmetratges i la III Fireta d'Entitats, una bona mostra de la diversitat associativa del municipi.

El regidor d’Educació ha conclòs que "presentam una setmana amb propostes interessants i útils per atendre millor els nostres infants i joves, o el que és el mateix, per posar les bases d’un poble més preparat i cohesionat". El programa es pot consultar aquí: http://www.sapoblaesjove.cat/index.php/quant-a/