El firó ecològic obre la Setmana del Medi Ambient a Son Servera

La plaça de Sant Joan ha acollit nombroses activitats organitzades per l'Ajuntament

Aquest primer diumenge de juny la plaça de Sant Joan de Son Servera ha acollit per quart any consecutiu el Firó de Medi Ambient. Ha estat una mostra de productes locals, ecològics i sostenibles que ha encetat, juntament amb la jornada de neteja de les voreres de l'estació i la projecció del documental 'Out of plastic' d'aquest dissabte, la Setmana del Medi Ambient. Les activitats s'allargaran fins al pròxim divendres, 7 de juny.

En la fira d'enguany, s'hi han pogut trobar productes gastronòmics ecològics, decoratius, jocs sostenibles per a infants, compost i fins i tot cerveses artesanes i tapes veganes, que han fet que tots els assistents passassin un diumenge entretingut alhora que es donaven a conèixer productes sostenibles. Un èxit de participació.

Aquest mateix diumenge al matí s'ha aprofitat per lliurar els premis de dos dels concursos que es fan a les escoles del municipi amb la intenció d'inculcar a petits i joves els valors per tenir cura del medi ambient: el concurs de dibuix 'Ni un foc al bosc' i del projecte 'Vine amb bicicleta a l'institut'. Daniel Sánchez Parralejo i Emilo Maria Taboada, respectivament, han estat els premiats. També s'ha volgut fer una donació a les voluntàries de la canera, a qui s'ha felicitat per la feina feta.

Així, els actes continuaran durant tota la setmana amb xerrades informatives, de cuina i tallers amb la finalitat de conscienciar i donar a conèixer mitjans per tenir cura del nostre entorn, una prioritat per a l'Ajuntament serverí.