Ses Salines rep la distinció SICTED

El municipi es presenta a Fitur com a una destinació de turisme arqueològic, després de la compra del poblat talaiòtic dels Antigors

L’Ajuntament de Ses Salines ha rebut avui a Madrid, en el marc de la fira internacional de Turisme, Fitur, la distinció SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació). Es tracta d'un segell que afegeix valor i reconeix l'esforç dels ajuntaments, entitats i establiments que aposten per millorar la qualitat dels serveis i de l’oferta turística que mostren als seus visitants.

La regidora de Turisme, Antònia Garcías, ha rebut el diploma atorgat pel Ministeri d'Indústria i Turisme amb gran satisfacció i ha explicat que aquesta distinció "demostra l’interès de l'Ajuntament i de tot el sector turístic saliner i colonier en fer de ses Salines i la Colònia un referent, perquè el visitant es vagi amb un bon record de la nostra destinació turística, i sobretot, per a fidelitzar-lo".

Oferta turística

Garcías ha explicat que ses Salines es presenta a Fitur com una destinació "que s’ha de viure", amb una oferta molt completa; cultural, esportiva, gastronòmica i ara, arqueològica, després de l’adquisició del poblat talaiòtic dels Antigors per part de l’Ajuntament.

La regidora destaca que any rere any la Colònia revalida la bandera blava atorgada a les platges que mantenen uns nivells de qualitat, tant pel que fa als serveis com per la neteja i qualitat de l’aigua de bany.

Ses Salines ha estat el primer municipi del món en instal·lar un Hi Sun Point a peu de platja, un sistema que capta els raigs del sol per a analitzar el grau de perillositat que representen i aconsellar a l’usuari el tipus de protecció que necessita en funció de la seva pell.

Promoció

Un tríptic editat en sis idiomes i un conte didàctic per a infants també editat en 6 idiomes que compta la llegenda de Sant Jordi, així com la història de la Colònia informen al turista de tot el que pot trobar si visita ses Salines i la Colònia de Sant Jordi.