Ses Salines obre el cicle de fires de primavera

Els xeremiers i els castellers duen l'espectacle a la mostra comercial

La Fira Espectacle de ses Salines, que té lloc cada primer de maig, ha estat acompanyada pel bon temps i molt de públic, després de diversos anys en què la pluja beneïa la primera gran mostra comercial a la comarca del Migjorn, i també la que sol encetar el cicle firal de primavera a tot Mallorca.

Des de l'avinguda de Francesc de Borja Moll fins a la carretera de Santanyí, un quilòmetre d'expositors amb oferta variada, des de juguetes fins a artesania, han atret milers de persones que han pogut gaudir d'un dia de passeig assolellat.

A migdia, la plaça de l'Ajuntament ha acollit la tradicional trobada de colles xeremieres, a la qual han seguit les demostracions castelleres d'Al·lots de Llevant i Castellers de Mallorca. Entre el nombrós públic s'han pogut veure molts estrangers, que aquests dies han començat a omplir els hotels de Colònia de Sant Jordi i també la costa santanyinera.

L'església vella ha acollit la mostra del Certamen de Pintura, que destacava les obres guanyadores de la convocatòria d'enguany, alhora que les Escoles Velles mostraven també algunes exposicions artístiques a les seves sales principals. Al voltant del vell col·legi el parc d'atraccions i el parc infantil bullien amb la presència de nins i nines.

Ha sorprès que a migdia el punt d'informació de l'Ajuntament a l'entrada de les Escoles Velles estigués buit, sense cap tipus d'atenció per als visitants que volien informar-se dels actes i dels punts de més interès de la fira.