Publicitat
Publicitat

SON SERVERA

S'editen 12.000 guies per promoure la convivència

L'Ajuntament de Son Servera distribueix porta per porta 12.000 exemplars de la nova Guia de Civisme, un document "que promou la bona convivència entre els veïns i que recull les diferents ordenances municipals sobre civisme, residus i tinença d'animals", explicà el batle i edil de Medi Ambient, Antoni Servera (Independents).

Les 12.000 còpies de la Guia de Civisme s'han editat en català, castellà, alemany i anglès gràcies a la col·laboració de l'actual concessionària de la recollida de residus. De fet, la redacció de la guia no ha suposat inversió extraordinària per part de l'Ajuntament, "la concessionària que ara acaba el contracte havia de destinar un 1% dels guanys a campanyes de sensibilització i hem considerat que aquesta guia era adient".

La guia s'estructura en tres eixos: el primer fa referència a normes de conducta i civisme en general; el segon, a la correcta gestió dels residus; i el tercer, a la tinença d'animals de companyia. Així, per exemple, "el document explica com funciona el punt verd, com s'ha de recuperar un ca de la canera o que no es permet estendre roba al carrer", afegeix el batle. A més, recull les sancions que cada ordenança municipal preveu per a qui no compleixi les normes de convivència.

El document "intenta fomentar la implicació dels ciutadans en la presa de decisions quotidianes a la gestió municipal", diu Servera.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF