Santanyí restaura el camí de les Llenties, entre l'Alqueria i Consolació

Molts vianants havien demanat que es milloràs la seguretat d'aquest vial

Un dels camins més emblemàtics de la ruralia santanyinera, el camí de les Llenties, ha estat reformat per l'Ajuntament, que s'hi ha gastat 14.000 euros per fer-lo més segur i agradable per als nombrosos vianants que l'empren per passejar. El vial serveix d'enllaç entre l’Alqueria i un dels espais més estimats del municipi de Santanyí, el santuari de Consolació.

Per donar resposta als suggeriments de millora plantejats per molts usuaris, l’Ajuntament ha decidit fer-hi una sèrie d'intervencions. S’hi ha reforçat el terra i s’hi han instal·lat baranes per millorar la seguretat, ja que en alguns punts hi havia un desnivell significatiu, cosa que suposava un cert perill per als vianants.

El regidor d’Infraestructures Municipals i Medi Ambient, Salvador Ferrer, s’ha mostrat molt satisfet per com ha quedat el projecte i creu que el camí, amb una intervenció que s’adapta a l’entorn, ara serà més segur i còmode per als usuaris. "Amb petites obres com aquesta volem donar resposta a peticions dels veïnats de l’Alqueria Blanca, que estimen els seus racons més emblemàtics", ha explicat el regidor en presentar el nou vial reformat.