Santanyí projecta cobrir la pista poliesportiva de Cala d'Or

La inversió, de 340.000 euros, preveu també la instal·lació de graderies

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí ja té damunt la taula un nou projecte per millorar les instal·lacions esportives de Cala d’Or. Es tracta de la construcció d’una coberta per a la pista esportiva del nucli costaner que està just al costat de la piscina municipal Marcus Cooper Walz.

La inversió prevista és d’uns 340.000 euros, i suposarà la instal·lació d'una coberta completa, ja que a Cala d’Or no hi ha cap recinte esportiu d’aquestes característiques.

Segons ha explicat la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, "es tracta d’un equipament que els veïns i, en especial, els joves del poble ens demanaven". A Cala d’Or no hi ha cap pista de bàsquet o de futbol sala coberta que es pugui utilitzar tot l’any. En aquesta primera fase es dotarà amb coberta i graderies aquest espai, tot i que no quedarà completament tancat.

El projecte ja està redactat i podria començar els pròxims mesos. Seria una primera fase per cobrir la zona esportiva, i, a més, construir graderies als laterals, però l’equipament no quedaria totalment tancat per als caps de la pista. En qualsevol cas, les obres ho deixarien tot preparat per fer un pavelló complet en una segona fase.