Sant Llorenç agraeix amb un vídeo musical la solidaritat dels voluntaris

La cançó, 'Som aquí', és una iniciativa de l'associació de joves Granots i Sopes 

Els joves llorencins de l'associació Granots i Sopes tanquen l'any amb un vídeo musical d'agraïment als milers de voluntaris que varen acudir a reconstruir i netejar el poble després de la torrentada el passat mes d'octubre. "Una torrentada ens ha afectat, però, alhora, una altra ens ha salvat", diu la lletra de 'Som aquí', la cançó que han compost per a aquest vídeo.

Sant Llorenç rep una onada de solidaritat

L'associació Granots i Sopes, que ha creat aquesta iniciativa, és un dels col·lectius més actius del poble. A més del vídeo, ha impulsat la venda d'unes camisetes solidàries per col·laborar amb la reconstrucció i ha canalitzat una part de les donacions que ha rebut el poble. 

La iniciativa ha estat dirigida per Francesc Alzina i Maties Alzina, membres de l’associació, i ha comptat amb la col·laboració de molta gent del poble. 'Som aquí' és  una adaptació de la coneguda cançó 'This is me' de 'The Greatest Showman'.
En el missatge que acompanya el vídeo, Granots i Sopes assegura que "m ai no podrem agrair tota l'ajuda rebuda els dies després de la torrentada", per això donen les "gràcies de tot cor" a "tot aquest moviment que es va formar a partir del passat 9 d'octubre".