Restaurants i cellers posen 'Taula' a Inca durant tot el cap de setmana

La ciutat es vol reivindicar com a centre culinari de referència

Aquest dijous comencen les jornades gastronòmiques Inca a Taula, que enguany porten per títol 'Vi a Vi' i s'allargaran fins diumenge. 16 restaurants d’Inca s’han ajuntat amb 16 cellers de tota l'illa per oferir un maridatge únic. L’objectiu d'aquesta convocatòria gastronòmica és subratllar la importància de la capital del Raiguer com a centre culinari de referència.

Durant les jornades, cada restaurant presentarà una oferta única de maridatge. Tots els participants coincideixen que Inca a Taula representa una oportunitat per conèixer de primera mà la major part de l’oferta dels restaurants i cellers d’Inca.

Descobrir plats i vins nous

La ciutat, des de fa temps, ha estat coneguda pels seus restauradors. No s’escapa que la qualitat i la professionalitat han fet que llocs com els cellers siguin apreciats com a centres gastronòmics d’alt nivell. Ara, durant quatre dies, els visitants i els inquers podran gaudir d’una oferta única a la vegada que descobreixen plats i vins nous.

Inca a Taula va néixer com un esdeveniment per reivindicar la cuina com a element dinamitzador de la societat. El Departament de Comerç de l'Ajuntament assegura que ha treballat "fermament" perquè Inca pugui tenir una oferta de restauració àmplia que sigui coneguda i reconeguda pels mallorquins i per tots els visitants de la nostra illa.