Publicitat
Publicitat

INFRAESTRUCTURES

Reforma i nova imatge dels carrers de la zona escolar de Muro

La major part de les obres es dugueren a terme durant el mes de desembre passat

L’Ajuntament de Muro ha finalitzat el projecte de reforma i substitució del paviment asfàltic dels principals carrers que envolten la zona escolar del poble. La major part de les obres es dugueren a terme durant el mes de desembre passat. En concret, s’ha reformat el terra de les calçades del carrer del Teatre, del carrer Rossinyol, d’una travessera del carrer de Maria i Josep, que dona accés a la zona escolar, i, finalment, del carrer Murillo.

El projecte de millora viària incloïa també la substitució de les escomeses d’aigua potable, que abans eren de plom, per unes altres de polietilè d’alta densitat. Aquest actuació és de compliment obligat, pel que fa a la normativa de noves infraestructures, per a les quals el plom és un metall prohibit i fora d’ús per a determinats casos.

La renovació de la xarxa viària dels voltants de la zona escolar del poble de Muro suposa una millora important i una garantia de durabilitat d’aquesta infraestructura.

Les obres han implicat una inversió de 60.800 euros a la tresoreria municipal i alhora han servit per calmar les crítiques de molts veïns, que es queixen de la manca de millores dins la vila i que la major part de les inversions sempre se’n van a la zona costanera.

Segons el regidor d’Urbanisme i Obres, Joan Escalas, aquestes obres formen part del projecte de recuperació, reforma i substitució de paviments i elements que es troben en mal estat, com ara l’asfaltatge de carrers i voravies o les escomeses d’aigua, per obtenir així una major rendibilitat d’aquestes infraestructures urbanes.

Del pressupost de 2018, l’equip de govern ha reservat una partida destinada a la milora de la xarxa viària que afecta la zona urbana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 15/04/2018

Consultar aquesta edició en PDF