Pollença opta al premi estatal a la millor destinació SICTED 2018

El municipi té 78 empreses distingides en 13 àmbits diferents

La Secretaria d’Estat de Turisme reconeix anualment, mitjançant els premis SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí), l’esforç d’agents i entitats per la seva especial dedicació en favor de la qualitat turística en quatre categories: millor gestor SICTED, millor destinació SICTED, administració pública supramunicipal amb major avanç i desenvolupament i millor projecte de millora de destinació.

Després d'un procés de preselecció per a les categories de gestor, destinació i projecte de millora, el municipi de Pollença ha estat inclòs com a candidat al premi a la millor destinació SICTED 2018.

Per optar a aquest reconeixement cal destacar en el compromís de l’ens gestor de la destinació a favor de la competitivitat de les empreses i impuls del projecte SICTED dins el seu territori.

Pollença ja té 78 empreses distingides fins a la data, de 13 àmbits diferents, i el moment de lliurament dels guardons l’any que ve coincidirà amb el desè aniversari de lluita per la qualitat turística al municipi. Els guardons SICTED 2018 es lliuraran en un acte públic a Fitur, a Madrid, el 2019.