Pollença destina 1,3 milions d'euros a millorar l'entorn de Cala Sant Vicenç

És la major inversió municipal dels darrers 25 anys a la zona

La zona de Cala Sant Vicenç rebrà una inversió d'1,3 milions per a obres de dotació de serveis i embelliment de la zona residencial i turística. L'Ajuntament de Pollença ha aprovat en el darrer ple una modificació del pressupost per dur a terme el pla de renovació d'infraestructura i millora de l'entorn urbà. Es tracta de la inversió més gran a la zona "dels darrers 25 anys", segons el delegat d'Hisenda, Miquel Àngel Sureda.

Sureda explica que es tracta d'una inversió provinent del superàvit anual, que permet fer inversions financerament sostenibles. Aquesta despesa es destinarà a dotació de serveis del carrer Temporal, Punta del Maressar i Cala Molins. En concret, es renovarà la xarxa de l'aigua potable, el clavegueram, l'enllumenat públic, el cablatge elèctric, les voravies i l'asfaltatge.

A la zona de la Punta del Maressar i de Cala Molins, es farà igualment una intervenció d'embelliment, amb un trespol més adequat per a l'ús dels vianants. Aquesta és la primera fase d'un pla de reforma urbana en un entorn que els darrers anys, a causa de les restriccions pressupostàries, havia quedat lluny de les grans actuacions municipals.