La Policia Local d'Algaida impartirà lliçons d'educació viària a 450 escolars

Les classes de teoria i pràctica es faran durant els mesos d'octubre i novembre

Prop de 450 infants d'Educació Infantil i Primària d'Algaida participaran en el programa d'educació viària de la Policia Local, que es durà a terme durant els mesos d'octubre i novembre. Es tracta de jornades teòriques i pràctiques en què alumnes i agents fan un recorregut per diferents indrets del poble. Els policies expliquen les bones pràctiques de circulació i el coneixement dels diferents senyals de trànsit i circulació del municipi.

El programa es complementarà a finals de mes de maig o principis de juny del 2019 amb la participació dels alumnes de 6è en un concurs de proves d'educació viària que tindrà lloc al circuit de Llucmajor.

El programa d'educació viària, que s'inicia aquesta segona setmana d'octubre, es complementa amb l'adhesió de la Policia Local d'Algaida a la campanya de sensibilització de l'ús del cinturó de seguretat, del casc i dels Sistemes de Retenció Infantil (SRI) als turismes, les motocicletes, els ciclomotors i les bicicletes.

La campanya informativa a pares, mares i acompanyants dels infants està coordinada per la DGT i l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB). A més de l'entrega d'un full informatiu, es fan controls durant aquests dies a diferents indrets del municipi i molt especialment als carrers més propers al recinte escolar.