ON i El Pi formen coalició per a les municipals de Son Servera

L'actual portaveu del grup localista, Antoni Cànovas, serà el candidat a batle

Son Servera és el cinquè municipi de Mallorca on El Pi formarà candidatura amb algun partit local ja implantat. El Pi i ON Son Servera han acordat establir una coalició per concórrer a les pròximes eleccions municipals. La candidatura serà encapçalada per l'actual portaveu municipal d'ON, Antoni Cànovas.

El president d’El Pi, Jaume Font, i el president d’ON Son Servera, Antoni Cànovas, han signat aquest dijous l’acord pel qual les dues formacions presentaran llista conjunta a l’Ajuntament de Son Servera.

Ambdós partits ja treballen ara en la redacció d’un programa electoral conjunt. "L’objectiu de la coalició és defensar els interessos de Son Servera amb propostes realistes i possibles que aportin solucions als problemes que pateix el municipi des de fa massa temps", informen des d'El Pi.

ON Son Servera té ara dos regidors, gràcies als 513 vots (12%) aconseguits el 2015. A les passades eleccions, El Pi fregà el 5% amb 208 vots, però quedà sense representació. El consistori serverí està format per 17 regidors. Ara governa Independents (4) en coalició amb el PSOE (5). Ambdós grups han compartit batlia.