El Pi presenta els candidats a les batlies de Felanitx, Ariany i Maria de la Salut

Els tres caps de llista estan avalats per l'experiència al capdavant de l'Ajuntament

El Pi ha presentat tres candidats a batle durant aquest cap de setmana passat. Es tracta de Jaume Montserrat, a Felanitx; Biel Mas, a Maria de la Salut, i Joan Ribot, a Ariany. Tots tres ja han viscut l'experiència d'estar al capdavant dels seus respectius ajuntaments.

Jaume Montserrat és l'actual batle de Felanitx en coalició amb el Bloc i el PSOE. El mes de maig haurà complert gairebé un any com a president de la corporació felanitxera. "El meu objectiu és defensar els interessos dels felanitxers i fer feina real per aconseguir un poble millor", va dir Montserrat durant l'acte de presentació de la seva candidatura.

Joan Ribot, amb 12 anys al front de la batlia d'Ariany, opta a un quart mandat. El Pi ha governat amb majoria absoluta, i aspira a repetir a la batlia. "Ens avalen 12 anys d’experiència i bona gestió a l’Ajuntament", va dir Ribot durant la presentació.

Biel Mas serà el candidat d’El Pi a la batlia de Maria de la Salut. Mas va assegurar que "ens presentam per guanyar les eleccions". El Pi ha governat l'ajuntament mariando en coalició amb MÉS, que ara ostenta la batlia, i el PSOE. Mas va assenyalar que "la gent ens veu com l'opció centrada i moderada per al municipi".