Petra enllesteix una Festa especial de Clovelles, en complir deu anys

Els joves preparen nou al·licients per a Santa Praxedis, la primera setmana de juliol

El boom de les festes patronals ja treu el nas. A Petra, la capital del Pla, la Festa de les Clovelles es prepara a gran ritme i amb diverses novetats, atès que enguany compleix la primera dècada. El col·lectiu juvenil Eldimonishivaretre acaba de presentar els cartells de cinc nous actes que s'inclouen en el programa de la patrona Santa Praxedis, que tindrà lloc durant la primera setmana de juliol.

El ja tradicional llançament de clovelles davant l'Ajuntament estarà envoltat d'una sèrie d'actes culturals. Un serà l'exposició sobre les clovelles que es muntarà a les Escoles Velles, en la celebració enguany del desè aniversari de la festa juvenil. La mostra estarà oberta durant deu dies.

Amb tot, s'han preparat unes camisetes especials, i amb llançament limitat, per recordar la fita. Per al 7 de juliol, a la plaça Juníper Serra, s'està organitzant un carnaval d'estiu amb moltes sorpreses, segons han informat des de l'associació organitzadora, que rep el suport de l'Ajuntament. Santa Praxedis donarà continuïtat a la fira de cerveses, que enguany arriba a la segona edició.