Petra tindrà un nou dipòsit regulador d'aigua potable finançat pel Consell

Les millores que subvenciona la institució insular afecten també el poliesportiu cobert de na Capitana

Petra aviat disposarà d'un nou dipòsit regulador d'aigua potable, gràcies al Pla especial d'inversions del Consell 2016-2017. El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat Petra per tal de seguir el desenvolupament de les obres que el Consell de Mallorca finança a través del Pla especial d’inversions 2016-2017 i del Pla especial d’inversions financerament sostenibles 2016-2017, que sumen 600.000 euros en diversos projectes, el més important dels quals afecta la xarxa d'aigua potable.

El batle de Petra, Martí Sansaloni, presentà al Consell insular els dos projectes que l'Ajuntament petrer executa a través del Pla especial d’inversions 2016-2017, els quals consisteixen en la construcció d’un nou dipòsit municipal d'aigua potable per al municipi i l’adequació interior d’un dels pavellons coberts del poliesportiu na Capitana, al qual s’ha construït dues pistes de pàdel i un magatzem.

A través del Pla especial d’inversions financerament sostenibles 2016-2017, el Consell de Mallorca subvenciona un projecte d’implantació de telelectura dels comptadors d'aigua del municipi, com també un projecte de sectorització i implantació de telecontrol de la xarxa d’aigua potable de Petra.

Projectes menors i ajudes

Finalment, Petra també ha pogut adquirir dos furgons de càrrega de dues places gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca de 27.056 euros, ha pogut fer front a despeses corrents per valor de 52.000 euros i ha instal·lat nous punts d’abastiment d’aigua per als Bombers de Mallorca per un import de 27.200 euros.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF