El cometagiroavió de Pere de Son Gall il·lustrarà les Fires de Llucmajor de 2017

El dibuix fet per Andreu Aguiló ha guanyat el concurs de cartells, al qual hi han participant 14 artistes amb 24 obres

Encara es nota el ressò de les Fires de Llucmajor d'enguany i ja s'ha activat l'organització de l'edició de 2017. El cometagiroavió, l'invent tecnològic de Pere de Son Gall, és la il·lustració principal del cartell guanyador del 4t concurs de disseny 'Portada del programa de les Fires de Llucmajor', que servirà d'imatge promocional en l' edició del 2017.

La regidora de Cultura, Festes i Fires, Adelina Gutiérrez, n'ha lliurat avui el premi (dotat amb 400 euros) al seu autor, Andreu Aguiló Díaz, resident al municipi de Pollença. Per primera vegada, el certamen s'havia obert a la participació de persones residents a qualsevol municipi de les Illes Balears. Per això, el nombre de participants en aquest concurs de disseny ha augmentat de manera considerable en relació amb edicions passades, quan el concurs quedava restringit als residents a Llucmajor. En concret, enguany s'hi han presentat 24 obres de 14 artistes diferents. Cada participant podia presentar-hi un màxim de tres obres.

El jurat ha destacat l' originalitat del disseny del guanyador i, a causa del motiu triat, la vinculació amb Llucmajor. L'organisme encarregat de puntuar les obres participants estava format per la mateixa regidora, Adelina Gutiérrez, la pintora Maria Antònia Noguer, el fotògraf Emilio Puga i el dissenyador Biel Thomàs. L'obra 'Gegants', de Víctor Rodríguez Muñoz, ha obtingut el 2n premi, que està dotat amb dos bitllets d'avió a qualsevol destinació estatal, aportats per la companyia AirEuropa. Catalina Mulet Sitjar, amb l'obra 'Temps de fermances', ha estat la guanyadora del tercer premi, que consisteix en un lot de llibres sobre fotografies de Toni Catany.