El PP de Manacor, contrari a instal·lar el mural d'en Frau: "no és necessari"

Pedro Rosselló afirma que respon a una política sectària que provoca divisió

El portaveu del PP de Manacor i segurament batle a partir de demà, Pedro Rosselló, considera que la instal·lació de la rèplica del mural d'en Frau al cementiri de Son Coletes no és necessària i respon a una "política sectària" de l'actual equip de govern (MÉS-Esquerra, PSOE i Volem). Així ho ha indicat avui matí durant una entrevista a l'emissora local Inca Ràdio. També ha dit que aquest tipus d'actuacions "l'únic" que provoquen és "enfrontament i divisió entre la gent". 

D'aquesta manera, el popular s'ha mostrat contrari a la col·locació d'aquest mural, elaborat fa 26 anys per recordar les víctimes del franquisme i que va ser ideat per estar instal·lat al cementiri de Son Coletes.

L'actual batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS-Esquerra) va atorgar permís per instal·lar el mural fa dues setmanes. Tots els anteriors primers edils de la capital de Llevant s'hi havien negat, malgrat que era una reclamació per part d'entitats per a la recuperació de la memòria històrica com el comitè de Son Coletes.

El nou equip de govern que demà agafarà el poder a Manacor si prospera la moció de censura presentada per El Pi, el PP i Aipc s'haurà de pronunciar sobre aquesta qüestió.