Obren un hotel per a malalts de covid-19 devora una zona escolar a Llucmajor

L'establiment està al costat d'un parc infantil cedit per a les activitats de l'alumnat del centre Sant Vicenç de Paül

Polèmica obertura d'un hotel per acollir malalts de coronavirus a Llucmajor. L'Ajuntament del municipi ha rebutjat la utilització d'aquest establiment turístic per atendre pacients infectats, ja que està situat just devora un parc infantil cedit per a les activitats de l'alumnat del centre Sant Vicenç de  Paül .
El batle de Llucmajor,  Éric   Jareño , ha mostrat total disconformitat amb la mesura i ha remarcat que "han triat el pitjor lloc possible, perquè l'hotel és una zona per on cada dia passaran molts de nins". A més, el batle ha lamentat que l' IMAS  no l'informàs d' aquesta decisió  i ha remarcat que "com a institució tenim dret a saber què es farà dins el terme municipal".  Jareño  ha explicat que tenien constància que s'adaptaria un establiment turístic de la zona per atendre alguns pacients de covid-19, però ha repetit que "no  teníem  cap informació ni de quin hotel seria, ni vam poder participar en aquesta decisió".

A més, a través d'un comunicat, l'Ajuntament de Llucmajor ha explicat que ha rebut  " algunes queixes de pares dels alumnes del centre Sant Vicenç de  Paül  i veïns de la zona que mostraven preocupació davant la possible expansió del coronavirus al territori i el risc de contagi dels seus fills durant la jornada escolar.