Només una empresa opta al projecte del complex comarcal d'oci d'Inca

La inversió pot arribar als nou milions d'euros, segons l'Ajuntament

El projecte del complex sociocultural i recreatiu amb oferta complementària d'Inca només té un aspirant: Multicines Porto Pi SL. La construcció de la zona d'oci, prevista a la parcel·la municipal de 16.000 m2 vora el quarter General Luque, suposarà una inversió d'entre set i nou milions d'euros, segons ha informat el batle, Virgilio Moreno.

El termini per a la presentació d'ofertes acabà aquest dilluns passat. El projecte està pendent de l'aprovació dels informes tècnics, previs al debat i aprovació pel ple municipal.

L'empresa adjudicatària tindrà la concessió per un període de 45 anys i haurà de pagar un cànon anual de 17.000 euros, a més d'haver de compartir amb l'Ajuntament les despeses de manteniment de l'espai, un 70% de la superfície del qual serà públic.

El parc d'oci tindrà cinc sales de cinema, a més de tota una oferta complementària amb 700 m2 dedicats a negocis de restauració i un espai multifuncional de 8.000 per a la realització de concerts i fires.

Zona d'influència

Segons el batle, es tracta d'un projecte dinamitzador per a l'economia municipal amb una oferta també dirigida a molts pobles de la zona del Raiguer, Nord i comarca del Pla, amb una àrea d'influència de devers 200.000 habitants.

Moreno destaca que les millores en la infraestructura de transport públic i la ubicació del complex en un indret de la ciutat de fàcil accessibilitat, vora el quarter General Luque, fan del projecte un atractiu de gran valor i impacte econòmic. Es preveu que, una vegada aprovada la concessió, es puguin iniciar les obres en un termini de tres mesos.

EDICIÓ PAPER 22/07/2018

Consultar aquesta edició en PDF