Música, dansa i cultura popular, eixos de les jornades d'estudis locals de Llucmajor

Tindran lloc els dies 6 i 7 de novembre al claustre de Sant Bonaventura

L’Ajuntament de Llucmajor convoca les IV Jornades d’Estudis Locals, que es duran a terme els dies 6 i 7 de novembre de 2020 al claustre de Sant Bonaventura, amb l’objectiu de fomentar la investigació i la difusió de coneixements dins els diferents aspectes socials, culturals i científics del terme de Llucmajor. 

Per això, ha dit la tinent de batle d’Educació i Cultura, Francisca Lascolas, "es fa una convidada a tots els investigadors i les persones interessades en aquests aspectes perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom".

Enguany, l'eix central de les jornades serà l'art llucmajorer, concretament la música, la dansa i la cultura popular, “tot i que igualment s’acceptaran ponències de qualsevol temàtica”.

Inscripcions

Totes les persones interessades a presentar-hi una comunicació n'han de fer arribar un resum d’un màxim de deu línies o 450 caràcters, del 18 de març al 18 de setembre de 2020 a les 12 h,  mitjançant els formularis que es podran trobar a la web de l’Ajuntament de Llucmajor (www.ajllucmajor.net).

El comitè organitzador seleccionarà les comunicacions i serà l’encarregat d’organitzar-ne la presentació.