El Museu de Pollença dedica noves sales a Atilio Boveri i al certamen d'arts

Enguany es convoca una nova edició de la Biennal

El Museu de Pollença ha encetat el 2019 amb una nova sala dedicada a l’artista argentí Atilio Boveri; així mateix, ha ampliat la col·lecció permanent amb una nova sala destinada a mostrar obres del Certamen Internacional d’Arts Plàstiques.

Les noves sales permetran exhibir obres que no estaven exposades, tant de l’artista Atilio Boveri com d’artistes que foren premiats al certamen. El Museu de Pollença té com a objectiu permetre que els visitants puguin gaudir del major nombre d’obres possible.

Les peces incorporades es podran veure de manera permanent a les noves sales, excepte els mesos de maig i juny, en què es mostraran les obres del Certamen Biennal d’Art de Pollença, i els mesos de novembre i desembre, en què es fa l’exposició d'homenatge que es realitza per la fira de Pollença.

Aquest 2019, l’Ajuntament de Pollença ha convocat una nova edició del Certamen Biennal d’Art, que tindrà lloc la primavera d’enguany.

Visitants

El Museu de Pollença va rebre, el 2018, devers 75.000 visitants, tant de les exposicions temporals al Convent de Sant Domingo com de l'exposició permanent del Museu.

El nombre de visitants s’ha consolidat i triplicat en els darrers quatre anys, gràcies als canvis que s’hi han duit a terme, com la gratuïtat de l’entrada al Museu i a les exposicions temporals, segons fonts del departament de Cultura.

Els darrers quatre anys s'ha doblat el pressupost del Museu i això ha permès poder fer noves exposicions temporals: l’exposició d’hivern, la de primavera i la instal·lació d’estiu, la qual cosa ha provocat que el Convent sigui l’espai expositiu més visitat de Mallorca, alhora que es consolida com un espai de referència en el món de l’art, ha explicat el regidor de Cultura, Miquel A. Sureda.