Més de 2.000 persones a la mostra de teatre escolar de Son Servera

El torn del teatre d'adults hi arriba el proper cap de setmana

Superant totes les expectatives, més de 2.000 persones, entre escolars i públic, han participat i han presenciat la Mostra municipal de teatre escolar, en la qual s'ha pogut gaudir del talent dels petits i joves actors. En total s’hi han representat sis obres dirigides per Arnau Serra, en què han participat prop de cent alumnes des de tres fins a tretze anys.

De cada obra s’han escenificat tres funcions: dues sessions matinals per a les escoles i l’institut d’educació secundària i una funció oberta a tots els públics.

La regidora de Cultura, Maria Arenas, ha mostrat satisfacció per l’èxit de la mostra, un èxit que fa extensiu a les famílies, "que són una part importantíssima a l’hora d’inculcar la cultura als seus fills i a les seves filles". "És de destacar que els pares i les mares valorin les arts escèniques i les fomentin des de petits", ha dit Arenas. 

Amb tot, cal recordar que el teatre encara no ha acabat a Son Servera. Divendres 8 i diumenge 10 de juny serà el torn del grup de teatre d’adults, que s’ha convertit en l’obra estel·lar de la programació de La Unió, i a final de mes, 29 i 30 de juny, l’obra del grup de teatre de gent gran.