Publicitat
Publicitat

Més de 3 milions per convenis urbanístics no desenvolupats a Manacor


L'Ajuntament va aconseguir els prop de 12.000 metres quadrats necessaris per construir l'Auditori, les escoles Son Boga i Molí d'en Xema mitjançant el conveni urbanístic de l'Hort d'en Roig, que havia de permetre desenvolupar una urbanització als propietaris que cediren els terrenys. El mateix procediment es va fer servir per aconseguir els 1.220 metres quadrats necessaris per ampliar l'edifici i el pati de l'escola Jaume Vidal. Ara, però, les urbanitzacions no es desenvoluparan i l'Ajuntament haurà de pagar als antics propietaris 3.276.777,29 euros pel conjunt de tots aquests terrenys.

En el ple d'ahir es va aprovar el pla de pagament d'aquests doblers als propietaris. "El preu l'han fixat els tècnics durant la negociació que encetàrem per evitar iniciar un procés judicial", explicà el batle. Els partits de l'oposició, llevat del PP, votaren en contra del pagament del conveni de l'Hort d'en Roig "perquè des del principi hi estiguérem en contra i perquè hi havia solars alternatius, i perquè sabíem que el conveni ens hipotecaria", defensà Miquel Oliver des del PSM. El PP s'hi va abstenir perquè "ens hauria agradat que es desenvolupàs la urbanització tal com estava prevista", defensà el portaveu Antoni Sureda.

Pel que fa al conveni que permeté ampliar el col·legi Jaume Vidal, tota l'oposició s'hi va abstenir. Amb tot, els dos convenis s'aprovaren amb els vots favorables de l'equip de govern.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF