Manacor, el primer municipi de Mallorca que permetrà cobrar les taxes municipals de manera telemàtica

També obriran una connexió digital directa amb la comptabilitat de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Manacor es digitalitza per facilitar als ciutadans del municipi el pagament de les taxes municipals. Segons ha informat el Consistori, a través d'un comunicat, a partir del mes d'octubre Manacor es convertirà en el primer municipi de l'illa que permetrà cobrar les taxes municipals i els preus públics de l'Ajuntament de manera telemàtica.

El Consistori ha remarcat que era "incoherent" permetre als ciutadans pagar telemàticament els tributs com l'IBI, IAE i l'impost de circulació, però no fer-ho amb les taxes municipals. La delegada d'Economia, Hisenda i Promoció, Maria Antònia Truyols, ha explicat en roda de premsa que Manacor es convertirà també en el primer municipi de les Illes Balears que tindrà connexió digital directa amb la comptabilitat de l'Ajuntament.

Les taxes municipals es podran pagar a través de banca electrònica, per targeta bancària, als caixers de les entitats financeres o mitjançant la web de l'Agència Tributària. Segons ha detallat Truyols, l'objectiu final d'aquest avenç és el de facilitar els tràmits als contribuents.