Manacor encendrà els llums de Nadal per donar suport al comerç local

L'Ajuntament posa en marxa una campanya per atreure gent cap a la ciutat, que continua confinada, ampliant la il·luminació i l'ornamentació

Aquest Nadal Manacor disposarà de 220 punts de llum i més de 1.000 objectes ornamentals no lumínics que es repartiran arreu del municipi, segons ha informat el Consistori a través d'un comunicat.

Col·locaran  llums a l'avinguda Mossèn Alcover, avinguda del Tren i avinguda Fra Juníper Serra, també s'invertirà en grans estructures de llum i  s' instal·larà  decoració no lumínica al passeig de na  Camel·la  i el passeig Ferrocarril.  El cost d'aquesta ornamentació serà sufragada amb una subvenció de 10.000 euros per part de la Direcció General de Comerç i a través de l'empresa d'enllumenat.

La delegada de Comerç, Maria Antònia  Truyols , ha explicat aquest dilluns que la campanya vol "donar suport absolut al comerç local" i ha agraït la  col·laboració  de les associacions de  veïns  i comerciants de Manacor, Portocristo i  s' Illot en l'elaboració de la decoració no lumínica.

A Portocristo  s' il·luminarà  la ronda de l'Oest i la carretera de Son Servera i també hi haurà decoració nadalenca al carrer Mestral, l'avinguda dels Pins, carrer Joan Amer, passeig de la Sirena i carrer Bordils.

A s'Illot, els llums s'instal·laran a l'entrada del municipi i la decoració no lumínica es col·locarà al carrer de davant la farmàcia.

El batle de Manacor, al Govern balear: "No ens deixeu sols"