MÉS conserva la batlia de Montuïri amb un acord de governabilitat amb el PSOE

El regidor socialista gestionarà les àrees d'Educació i de Participació Ciutadana

MÉS i el PSIB-PSOE han arribat a un acord de governabilitat a l’Ajuntament de Montuïri per a la propera legislatura 2019-2023 després dels resultats obtinguts a les eleccions del passat 26 de maig. MÉS fou el partit més votat i obtingué cinc regidors i els socialistes, un. El PP quedarà a l'oposició, també amb cinc edils.

D’aquesta manera, l’actual batle del municipi, l’ecosobiranista Joan Verger, tornarà a la batlia durant els quatre anys de legislatura, i el socialista Toni Miralles serà el primer tinent de batle i regidor d’Educació i Participació Ciutadana.

D'aquesta manera, el PSIB-PSOE i MÉS donaran continuïtat al govern progressista per segona legislatura consecutiva després de 28 anys de govern del PP amb la diferència que ara els socialistes s’incorporaran a l’equip de govern, ja que el 2015 únicament donaren suport a la investidura de Verger com a batle.

El batle en funcions, Joan Verger, ha apuntat que "l’acord al qual hem arribat serà la manera de reforçar la majoria i tenir un equip de govern més representatiu". Per la seva banda, Toni Miralles (PSOE) ha declarat que "aquesta legislatura havíem de fer una passa endavant i formar part de l’equip de govern".